Matematik

Rettelse?

26. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Er følgende rigtigt eller forkert ?

a) 2x·4y·z·3v=4y·z·3v·2x         ( jeg tror det skal give 25xyzv. ) ?

b) 3a·5b·c=15abc                 ( jeg tror det er rigtigt? )

c) 7k·3m·3n=53kmn              ( jeg tror det skal give 63kmn. ? )

Det som står imellem parentesser er det som jeg tror det skal give. I må gerne rette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af Jean

a) 2x·4y·z·3v=4y·z·3v·2x  (4 * 3 * 2 = 25????))

b) ok

7 * 3 * 3 = 53???

Hvordan kan det være du tror det skal give noget andet, end det du har regnet ud?


Svar #2
27. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Det er fordi i opgaven siger de at a) giver 4y·z·3v·2x

og i b) skriver de at det giver: 53kmn

men det som står i parentessen er det som jeg tror det giver. Altså alt det som er efter = tegnet er det som de tror, men det i parentessen er det jeg tror.

Og opgaven er at jeg skal rette det? , Jeg skal skrive det rigtige resultat.


Skriv et svar til: Rettelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.