Matematik
Beregn ulighed
03. oktober 2004 af
Veeand (Slettet)
Hej.
Ville lige hurtigt høre hvordan man beregner ulighed f(x)
når f(x)= 0,2x + 1,4
og g (x) = 1/3x - 1?
Er det bare en almindelig ligning eller hvad?
Mange tak
Ville lige hurtigt høre hvordan man beregner ulighed f(x)
når f(x)= 0,2x + 1,4
og g (x) = 1/3x - 1?
Er det bare en almindelig ligning eller hvad?
Mange tak
Svar #1
03. oktober 2004 af frodo (Slettet)
almindelig ligning, blot skal du vende ulighedstegnet når du ganger eller dividerer med et negativt tal.
Skriv et svar til: Beregn ulighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
