Matematik

Model for ledighed... tricky?

29. august 2008 af liridon (Slettet)

Hej jeg har lavet denne opgave men er ikke sikker på at den er rigtig..

Fra april 2005 og 20 måneder frem faldt ledigheden i DK med god tilnærmelse med 2900 personer pr. måned. I april 2005 var der 165200 ledige.

Opstil en model der beskriver udviklingen i antal ledige i den nævnte periode..

Jeg har valgt at bruge en lineær model..

y=ax+b...        a= -2900        b= 165200     x=måneder       y=antal ledige efter x måneder

y=-2900*x+165200..

er det rigtigt??


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2008 af ibibib (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Model for ledighed... tricky?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.