Kemi

Ethanols procentvise grundstofsammensætning?

30. august 2008 af isabella7 (Slettet)

Hej. (:

Der skulle tilfældigvis ikke være nogle, der ligger inde med ethanols procentvise grundstofsammensætning? Eller bare ved, hvor er jeg kan finde den. Jeg kan nemlig ikke komme videre med min opgave uden :s

mvh Isabella


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Regn den selv ud?:) C2H5OH er molekylformlen. Du kan finde atomvægte bagerst i din databog


Svar #2
30. august 2008 af isabella7 (Slettet)

#1 genial idé (; Problemet er bare, at jeg skal bruge de opgivne grundstofprocenter til at finde ethanols empiriske formel og så senere sammenligne med den beregnede.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2008 af mathon

masse% i C2H5OH
C = 52,17%
H = 13,04%
O = 34,78%


Svar #4
01. september 2008 af isabella7 (Slettet)

#3 > Super! :D mange tak.


Skriv et svar til: Ethanols procentvise grundstofsammensætning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.