Matematik

andengradspolynomium, kun med rødder...

03. september 2008 af xolido (Slettet)

Opgaven lyder at jeg skal bestemme andengradspolynomiet x2+px+q, uden hjælpemidler. Jeg fadt endelig ud af hvordan man gjorde når man havde to rødder og et punkt. men nu har jeg kun to rødder, bl.a. X1 = 2 og X2 = 3

Hvad søren gør man?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2008 af Isomorphician

a = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2008 af peter lind

(x-x1)(x-x1)


Svar #3
03. september 2008 af xolido (Slettet)

Ahhh... Fordi der bare står x2 og ikke ax2 Fantastisk :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2008 af peter lind

#2 skulle være (x-x1)(x-x2) = x^2+(x1+x2)*x+x1*x2


Skriv et svar til: andengradspolynomium, kun med rødder...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.