Matematik

hjælp + rettelse pls :D

09. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

Hejsa folkens, håber lige nogen vil tjekke om min b er rigtigt, og meget meget gerne hjælpe mig med a, for ved virkelig ikke hvad jeg kan skrive :S?

Antallet af landbrug i Danmark kan for perioden 1983-2000 med god tilnærmelse beskrives ved modellen
y = -2600 + 98 680
Hvor y er antallet af landbrug, og x er antal år efter 1983

a) Hvad fortæller tallene -2600 og 98 680 om antallet af landbrug i perioden 1983-2000?

????


b) Hvor mange landbrug vil der være o 2010, hvis denne udvikling forsætter?
 

2010 - 1983 = 27 år

y = -2600 * 27 + 98680

y = 28489


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af Rousfv (Slettet)

a) 98680 er det antal landmænd der var i 1983 og 2600 er faldet pr år.

b) rigtigt


Svar #2
09. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

hvad med denne her

c) Hvornår kommer antallet af landbrug under 40 000, hvis denne udvikling fortsætter?
Solve(40000 = 2600x + 98680,x)
x = 22, 5692
Dvs. Når der er gået mere end 22 år.
 


Skriv et svar til: hjælp + rettelse pls :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.