Matematik

4. gradspolynomium''s rødder

10. september 2008 af veddum1 (Slettet)

er der nogle der kan svare mig på hvor mange rødder

fjerdegradspolynomiet  p(x) = 0,01x^4 -5x^2, har ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

3.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af Danielras (Slettet)

Sæt x^2 udenfor en parentes.


Svar #3
10. september 2008 af veddum1 (Slettet)

kan du fortælle mig hvordan du fandt frem til resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2008 af mathon

p(x) = 0,01x4 -5x2  = 0,01x2(x2 - 500) = 0,01x2(x2- √(500)2) = 0,01x2*(x-√(500))*(x+√(500))


Skriv et svar til: 4. gradspolynomium''s rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.