Matematik

Sidste opg.

16. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Sidste opgave, please hjælp.

Jeg har følgende tal: 10m, r= 12,5m, h=1,35m.
 

Jeg skal beregne rumfanget af den kasseformede del A af bassinet. (jeg får: 331,34m)

Rumfanget af del B beregnes ved hjælp af denne formel:

V= 1/2*pi*r^2*h-2/3*r^2*h

Beregn rumfanget af B. ( jeg får: 190,7)

Hvor mange liter vand kan hele bassinet rumme?

Mvh

Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af mathon

del A: 331,34 m3  = 331340 L

del B: 190,715 m3 = 190715 L


Svar #2
16. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Jamen, der står at jeg skal beregne rumfanget i den første opgave.

1. Beregn rumfanget af den kasseformede del A af bassinet. Det er en firekantet kasse.

Rumfanget af del B beregnes ved hjælp af denne formel:

V= 1/2*pi*r^2*h-2/3*r^2*h

2. Beregn rumfanget af B.

3. Hvor mange liter vand kan hele bassinet rumme?


Svar #3
16. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Mathon har du ikke en e-mail, så jeg kan sende opgaven med tegninger?


Skriv et svar til: Sidste opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.