Matematik

Løs Ligningen!

17. september 2008 af NybyHansen (Slettet)

Her er jeg helt væk. Har fået et hint om, at jeg skal benytte nulreglen - som jeg ikke forstår!

Opgave 4; Løs ligningen (x – 1) (x + 1) (x + 1)2 = 0

Kom gerne med svar på hvorfor I får jeres resultat .9


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af juventuz (Slettet)

(x – 1) (x + 1) (x + 1)2 = 0
 

x-1=0 x=1

x+1=0 x=-1


Svar #2
17. september 2008 af NybyHansen (Slettet)

hvordan forklares det sidste led?

(x + 1)^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2008 af juventuz (Slettet)

det giver bare (x+1)(x+1) dvs x=-1, som vi jo allerede har fundet ud af.


Svar #4
17. september 2008 af NybyHansen (Slettet)

Okay, forstår det godt. Mange tak!


Skriv et svar til: Løs Ligningen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.