Matematik

2 grads ligning..

22. september 2008 af flemmings-helte (Slettet)

ja sutter maks til 2 gradsligninger...

3y^2=12y   

How-to?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2008 af Contradel (Slettet)

Den er ret nem der er en speciel "regel" hvis 1. gradsleddet mangler kan du tage kvadraroden af begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2008 af mathon

3y2 -12y = 0

3y(y-4)=0


Svar #3
22. september 2008 af flemmings-helte (Slettet)

Gir den så y=4?


Svar #4
22. september 2008 af flemmings-helte (Slettet)

hvad gør man så ved :

4x^2-x=x   ?

Der er jo flere led end i den anden...


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

3y2 = 12y

3y2/12y = 1

y/4 = 1

y = 4


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2008 af mathon

3y(y-4)=0

y = 0  v  y = 4


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#5.

...er et eksempel på enormt godt matematik. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. september 2008 af mathon

4x2-x=x

4x2 - 2x = 0

4x(x - ½) = 0


Svar #9
22. september 2008 af flemmings-helte (Slettet)

#7

tsk tsk¨selvglad... :P

#8

Og hvordan kommer du frem dil:

3x22-2x=0      ?


Svar #10
22. september 2008 af flemmings-helte (Slettet)

#9

JUP forkerte opgave ^^

mente 4x2 - 2x = 0


Skriv et svar til: 2 grads ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.