Matematik

potens - simpelt spørgsmål. :-)

24. september 2008 af wiczar (Slettet)

Hej Alle.

Er kommet lidt i tvivl om følgende efter at have diskuteret det med en studerende:

32 = 9

-32 = 9

-(32) = -9

Sådan mener jeg det forholder sig - er det ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Isomorphician

Du kunne skrive (-3)2 i anden linje for at tydeligtgøre forskellen mellem anden og tredje linje, men ellers er det rigtigt.


Skriv et svar til: potens - simpelt spørgsmål. :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.