Matematik

Problem..

28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

"Sæt x uden for parentes og løs ligningerne ved hjælp af nulreglen"

2x^2+12x=0

Når jeg putter f.eks -12 ind på X, så for jeg ikke 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

2x2 + 12x = 0

2x(x + 6) = 0

Af nulreglen fås, at

2x = 0 el. x + 6 = 0

x = 0 el. x = -6


Skriv et svar til: Problem..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.