Matematik

Hvilket symbol skal jeg bruge?

28. september 2008 af Arigato (Slettet)

Jeg vil gerne vise at en ligning er lig med et udtryk, f.eks:

Y=a*b er det samme som 250=0,87*125 (bare lige et eksempel)

Kan jeg bruge biimplikation=

for ligmedtegn virker for dumt:

y=a*b=250=0,87*125

Det ser da dumt ud??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Benyt lighedstegnet.


Svar #2
28. september 2008 af Arigato (Slettet)

var det sarkastisk ment, eller?

kan jeg ikke bruge ⇒ eller ⇔ ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Men,

250 ≠ 0,87*125


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#2.

Nej.


Svar #5
28. september 2008 af Arigato (Slettet)

#3

Ved da godt var bare et eksempel!


Skriv et svar til: Hvilket symbol skal jeg bruge?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.