Fysik

BPP = NPP + R?

29. september 2008 af mm :) (Slettet)

http://i35.tinypic.com/1ztawp.jpg

Jeg har sat mine måleresultater til et fysik forsøg der hedder "Fotosyntesens korrelation med lysintensitet og lyskvalitet) ind i skemaet. Jeg skal beregne BPP (bruttoproduktionen) men jeg skal bruge R for at beregne det. Nogen der ved hvordan jeg beregner R ud fra de måleresultater?


Svar #1
29. september 2008 af mm :) (Slettet)

Er iltkoncentrationsændring = R?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2008 af navn1994 (Slettet)

O.O Øhh????


Svar #3
03. oktober 2008 af mm :) (Slettet)

Der står i min arbejdsopgave:

"NPP og R (iltkoncentratuibsændring pr kg plante pr time) findes ved at sætte ind i følgende formel:

O2-ændring (mr O2 pr liter) x rumfang vand i glasset (liter)/(vægt af vandplanter (kg) x forsøgstid (timer))


Skriv et svar til: BPP = NPP + R?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.