Matematik

Isolér t i formlen..

30. september 2008 af NS123 (Slettet)

s = 4,91 * t2

Isolér t i formlen og fremstil herved en formel til beregning af faldtiden.

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af janko (Slettet)

det kan ikke ladesig gøre.. i så fald bør du kende s!


Svar #2
30. september 2008 af NS123 (Slettet)

s = 36 meter.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2008 af janko (Slettet)

36 = 4,91 * t2

t2 = 36/4,91

t = ±√36/4,91

beregn nu selv t


Skriv et svar til: Isolér t i formlen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.