Matematik

to funktioner

01. oktober 2008 af jgmajk (Slettet)

To funktioner har forskrifter f(x)=10x*ex og g(x)=x*e2x

1) Find de 2 løsninger til ligningen f(x)=g(x) .

2) Lav en skitse (gerne med hjælp fra TI-89) af graferne i 1.kvadrant og markér den punktmængde M , som graferne afgrænser.

3) Beregn arealet af M .
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Få nu skrevet de funktioner ordentligt ind. Gælder også dine øvrige indlæg.


Skriv et svar til: to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.