Matematik

Find to potenser med samme talværdi

04. oktober 2008 af Gylledrengen (Slettet)

Find to potenser med samme talværdi. For den ene potens skal det gælde at eksponenten er dobbelt så stor som grundtallet. For den anden potens skal grundtallet være dobbelt så stor som eksponenten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 1^2,1^(1/2)

hæ hæ


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2008 af mathon

24 = 42


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

a2a = (2a)a

aaaa = 2aaa

aa = 2a

a = (2a)(1/a) = 2a/a = 2 (for a>0)


Skriv et svar til: Find to potenser med samme talværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.