Matematik

Rente

05. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Hjælp til opg

Renten i 3 måneder af 3600 kr. til 4.5% p. a. er


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af Isomorphician

Du har fået formlen i en anden tråd.


Svar #2
05. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Er ikk hel sikker på det men kommer det ikk til at se sådan ud:

3600 kr*0,045*0,3???


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2008 af Isomorphician

R = (Kapital*procent*rentedage)/(100*rentedage_pr_år)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

3 måneder = 1/4 år = 0,25 år


Svar #5
05. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.