Matematik

Vektorer i parallelogrammer

06. oktober 2008 af glimmerko (Slettet)

Lige endnu et spørgsmål om vektorer;

Parallelogrammet ABCD udspændes over vektor AB = (8,15) og vektor AD = (0,28). Koordinatsættet til vektor AC har vi bestemt til (8,43), og |AC| har vi fået til 15,26.

Hvordan bestemmes længden af diagonalen BD?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2008 af Novocaine (Slettet)

Du kan bruge indskudssætningen og regne længden ud af

BA+AD=BD

hvor BA = -AB


Skriv et svar til: Vektorer i parallelogrammer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.