Matematik

Rettelse.

08. oktober 2008 af Anything (Slettet)

Jeg vil høre om denne er rigtigt, og hvad jeg evt. har gjort forkert?:

f(x) = ((1 + cos2x) / (cos2x))

Brug substitution. Kald den nederste for t differentiere den, så får du

t = cos2x

dt/dx= 1/2 (x + sin(x) * cos(x)) <=> dx=1/(1/2 (x + sin(x) * cos(x))) dt

∫((1 + cos2x)/t * 1/(1/2 (x + sin(x) * cos(x))) dt) Her har jeg substitueret dx

.. nu er jeg lidt lost, hvis ovenstående er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af peter lind

dt/dx )= -2sin(x)*cos(x) ellers bedre divider igennem med cos2(x) og benyt at tg(x) er en stamfunktion til 1/cos2(x)


Skriv et svar til: Rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.