Matematik

Trekant rettelse

08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

Hej allesammen, pls pls pls håber virkelig nogle vil reette

http://peecee.dk/upload/view/134407


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af Isomorphician

Højden fra B til siden AC (bAC) er:

sin(39°) = |bAC|/6,67


Svar #2
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

sin(39°) = |bAC|/6,67

whattt ? hvordan vil du beregne det ?!?!


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2008 af Isomorphician

|bAC| = sin(39°)*6,67


Svar #4
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

kan det passe med 4,197 ?? ps er det enheden cm


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2008 af Isomorphician

Det er rigtigt.

Der står ikke noget om hvilken enhed det drejer sig om.


Svar #6
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

okis tak for hjælpen ser det ellers rigtigt ud?


Svar #7
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

ps. hvad med arealet ??? for har brugt formlen 1/2 * b * c * sinA ?!?


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. oktober 2008 af Isomorphician

Udnyt at:

cos(39°) = (halv_grundlinje)/6,67

og at du har udregnet højden af trekanten.


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. oktober 2008 af Caross (Slettet)

|bAC| = sin(39°)*6,67 <-- er det her så forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. oktober 2008 af Isomorphician

nej, |bAC| er højden.

cos(39°)*6,67 = halv grundlinje

Det kan du bruge til at finde arealet vha:

A = halv grundlinje * højde


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. oktober 2008 af Caross (Slettet)

jamen for at finde halv grundlinje skal jeg finde |AC| ? er der ikke en nemmere måde at gre det på?


Brugbart svar (0)

Svar #12
08. oktober 2008 af Isomorphician

Det er en smagssag


Brugbart svar (0)

Svar #13
08. oktober 2008 af Caross (Slettet)

kan man ikke bruge den almindelig formel til arealet ?


Brugbart svar (0)

Svar #14
08. oktober 2008 af Isomorphician

Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #15
08. oktober 2008 af Miasss (Slettet)

så jeg kan godt sige

1/2*b*c*sinA

men er det sinA jeg skal bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #16
08. oktober 2008 af Isomorphician

I den formel så er det ja.


Svar #17
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

p.s hvor kommer tallet 6,67  fra er forvirret? :S


Svar #18
08. oktober 2008 af Nisa1 (Slettet)

sorry sorry jeg er med nu :D


Skriv et svar til: Trekant rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.