Matematik

Løs ligning

20. oktober 2008 af surfact1 (Slettet)

En funktion f er bestemt ved f(x)=1-cosx , xε[0,2pi]

Løs ved beregning ligningen f(x)=1/2

jeg er kommet frem til

-1/2 = -cosx

Men hvordan kommer jeg videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: -0.5=-cos(x) <=> 0.5=cos(x) <=> arccos(0.5) = x.


Svar #2
20. oktober 2008 af surfact1 (Slettet)

Men jeg har fået noget at vide med, at jeg skal differantiere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Overhovedet ikke.


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.