Matematik

løs ligning

21. oktober 2008 af jwan20 (Slettet)

jeg har (x-1)(x^2-4)=0

derfra for jeg x^3-4x-x^2+4=0 men kan ikke regne ud derfra idet jeg har x^3-x^2 men vad er det lig med???

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Alt ganget med 0 giver 0. Derved ved du, at hvis indholdet i en af parenteserne er 0, giver hele systemet 0.

Brug det.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2008 af janko (Slettet)

Nulreglen.

(x-1)= 0        og            (x2-4)=0

løs ligningerne nu
 


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.