Matematik

opløs andengradsligninger i faktorer

26. oktober 2008 af nathaliee (Slettet)

hej. jeg har fået stillet følgende opgave:

opløs følgende andengradspolynomier i faktorer:

F(x) = x^2-x-30

g(x) = 1/2 x^2 -x-4

h(x) = 3x^2+6X - 429

skal man bruge a (x-r1) (x-r2) ??

eller skal det gøres på anden vis?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Ja.

Nej.


Skriv et svar til: opløs andengradsligninger i faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.