Matematik

en ligning der skal løses

26. oktober 2008 af weee (Slettet)

Hej

Det ville være rart, hvis der er nogle, der vil hjælpe mig med at løse denne ligning:

1,4*0,9^x= 0,5^x

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Isomorphician

1,4 * 0,9x = 0,5x <=>

(1,4 * 0,9x)/0,5x = 1 <=>

0,9x/0,5x = 1/1,4 <=>

....


Skriv et svar til: en ligning der skal løses

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.