Kemi
BEREGNINGER
17. oktober 2004 af
geedi (Slettet)
hej, vi er to piger der er desperate for noget hjælp!!
her kommer det:
Beregn stofmængden af AgNo3 (dette har vi fået til n=C*v giver 0,0500 mol/L * 0,0197 L=0,000985 mol)
Dette er problemet: Hvor stor en stofmængde Ag+ er der tilsat?
hvordan regner vi sidstnævnte problemstilling ud?
PÅ FORHÅND TAK
her kommer det:
Beregn stofmængden af AgNo3 (dette har vi fået til n=C*v giver 0,0500 mol/L * 0,0197 L=0,000985 mol)
Dette er problemet: Hvor stor en stofmængde Ag+ er der tilsat?
hvordan regner vi sidstnævnte problemstilling ud?
PÅ FORHÅND TAK
Svar #1
17. oktober 2004 af salbeik (Slettet)
Hej
Hvis du ved hvor mange mol du har af AgNo3, så ved du også hvor mange mol du har af Ag+ idet der går 1 Ag+ til hver AgNo3 (1 til 1). Så du har samme antal mol af Ag+ som AgNo3,
Hvis du ved hvor mange mol du har af AgNo3, så ved du også hvor mange mol du har af Ag+ idet der går 1 Ag+ til hver AgNo3 (1 til 1). Så du har samme antal mol af Ag+ som AgNo3,
Skriv et svar til: BEREGNINGER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
