Matematik

Logistisk vækst - funktion

29. oktober 2008 af badooo (Slettet)

Hejsa.. Har problemer med følgende:

Et par (bestående af et individ af hankøn og et individ af hunkøn) af dyrearten fra den forrige opgave svømmer til en større naboø, der hidtil ikke var beboet af denne dyreart. På den nye, store ø kan der bo op til 500 individer. Dyrearten udvikler så prægtigt på den nye ø, således at populationen er vokset fra kun 2 individer til til 180 individer til . Væksten er stadigvæk logistisk


• Bestem en forskrift for populationen som funktion af tiden.

Jeg synes jeg mangler en oplysning.. y' = a*y*(M-y) , jeg kan se at jeg har M og y... a eller y' mangler.

Kan I give mig et skub? :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Prøv at læse korrektur på dit indlæg.


Svar #2
29. oktober 2008 af badooo (Slettet)

#1

Som skulle hjælpe mig gennem opgaven, eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Næ.

Men det kan i hvert fald hjælpe os, til at hjælpe dig...

Kig:

"således at populationen er vokset fra kun 2 individer til til 180 individer til "


Svar #4
29. oktober 2008 af badooo (Slettet)

Arh, fuck..

Populationen er vokset fra 2 individer for t = 0 til 180 for t = 5, skulle der stå.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Så har du tilstrækkeligt med oplysninger. M=500 og to punkter.

Benyt  (0, 2) til at beregne c.


Skriv et svar til: Logistisk vækst - funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.