Matematik

Differentialligning, type??

04. november 2008 af trice (Slettet)

dy/dy + 1/x * y = -2x +1

Hvilken type differentialligning er dette?? Jeg ville selv mene, at det var denne type: y' + g(x)*y = h(x)

hvor g(x) = 1/x      og     h(x) = -2x+1     og G(x) = ln(x)

Er dette korrekt (jeg får nemlig et forkert resultat)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2008 af peter lind

Det er korrekt. Jeg ved ikke hvad G(x) står for.


Skriv et svar til: Differentialligning, type??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.