Matematik

Skæringspunkt mellem hyperbel og linje

06. november 2008 af Bechgren (Slettet)

Undersøg i hvert af følgende tilfælde, om hyperblen skærer linjen, og beregn koordinaterne til eventuelle skæringspunkter.

a. y=1/x      ,             y=x


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen 1/x = x


Svar #2
06. november 2008 af Bechgren (Slettet)

ja men kan ikke komme videre derfra..


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2008 af ibibib (Slettet)

gang med x


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2008 af mathon

1 = x2


Svar #5
06. november 2008 af Bechgren (Slettet)

okay. mange tak :)


Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem hyperbel og linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.