Matematik

jeg har virkelig brug for hjæp ang. diagonaler i trapez

08. november 2008 af melis1989 (Slettet)

Jeg har et trapez ABCD

AB = 6, BC = 4 og AD = 10

så er der tegnet nogle diagonaler og skæringspunktet hedder P

jeg ved at diagonalen AC er 8 men hvordan finder jeg så ud af hvad PC er??

jeg ved også at trekanten BPC og trekanten APD er ensvinklede men jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre..

håber der er nogen som kan hjælpe mig, på forhånd tak:-)


Skriv et svar til: jeg har virkelig brug for hjæp ang. diagonaler i trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.