Matematik

Funktion

09. november 2008 af Zerling (Slettet)

OPG. 2
a) En funktion er bestemt ved f (x) = x^2 + 3x - 4 Bestem den stamfunktion, F, som går gennem punktet (3, 5).
b) En funktion er bestemt ved g(x) = 2/3x Bestem den stamfunktion, G, som går gennem punktet (e,-1/3).
c) En funktion er bestemt ved h(x) = 3*e^-2x Bestem den stamfunktion, H, som har linjen y= 3x + 15 som tangent.
 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Du skal bare integrere og bestemme konstantleddene


Svar #2
09. november 2008 af Zerling (Slettet)

Hvordan gør man så det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2008 af Leja (Slettet)

Start med at integrere dem og så tager vi den derfra !


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.