Fysik

Nem rettelse

12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

Ja, efter at jeg har lavet så meget lektier på en dag kan jeg ikke rette mine egne ting mere >_<

ρ= (1,989 ⋅10^30 kg)/(1,41 km^3 )=1,41 kg⁄km

Har jeg skrevet enhederne rigtigt?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Niks. Dine beregninger er også forkerte.


Svar #2
12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

Så jeg også lige.


Svar #3
12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

Eller ikke. Hvad gør jeg forkert?
 

Så ikke at den kopierede den forkert ind, så her den mere rigtige udregning ρ= (1,989 ⋅10^30 kg)/(1,41 km3 )=1,41 kg⁄km3


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Enhed korrekt - numerisk værdi forkert.


Svar #5
12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

Ja... jeg har problemer når der er potenser med


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#5: Indtast blot: (1,989*10^30)/1,41 på din lommeregner og du burde få det rigtige.


Svar #7
12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

Det skrev jeg også, som så bliver til 1,41 kg/km3 eller er det her jeg skriver forkert


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#7: Det gør det ikke. Du skal i hvert fald have en faktor 1030 på.


Svar #9
12. november 2008 af SnowBeast (Slettet)

doh... = 1,41 * 10^30
 


Skriv et svar til: Nem rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.