Matematik

Løs ligning f'(x)=0

19. november 2008 af surfact1 (Slettet)

Jeg har en figur, hvor grafen for f' er vist

Løs ligningen f'(x)=0

skal jeg aflæse x-værdien, hvor f' rammer x-aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Jeps.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2008 af Maria X91 (Slettet)

ja det skal du.


Skriv et svar til: Løs ligning f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.