Matematik

Planens ligning - tricky

22. november 2008 af trice (Slettet)

Jeg har ligningerne for to planer:

α:  2x - y + z -6 = 0

β: 2y + y + 3z - 12 = 0

Et plan, γ, er ortogonal på både α og β og går igennem punktet P(1,1,2). Det vil sige, at planet γ er parallelt med normalvektoren til α og normalvektoren til β.

Bestem en ligning for planet γ.

Hvordan gør jeg dette...??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af stræber-pigen (Slettet)

Jeg tror ikke på at plan beta har den opskrivning


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2008 af mathon

(x,y,z) = [1,1,2) + s(2,-1,1) + t(2,1,3)


Svar #3
22. november 2008 af trice (Slettet)

Der skulle selvfølgelig stå 2x + y + 3z - 12 = 0.............


Skriv et svar til: Planens ligning - tricky

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.