Matematik

Stamfunktioner: Er det rigtigt?

23. november 2008 af crew (Slettet)

Hej. Er dette rigtigt?

Find stamfunktionen til f(x) = 2x + 3, hvor F(0) = 5.

F(x) 2 • x2 + 3x +5 Er det rigtigt?

Bestem den stamfunktion til:
f(x) = 3x3 – 4x2 + 6x + 2
Hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (1,17).
Den har jeg svær ved at løse? :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af peter lind

F(x) = x2 + 3x +5. Der gælder generelt at xn+1/(n+1) er stamfunktion til xn. Det skal du også bruge i den næste opgave.


Svar #2
23. november 2008 af crew (Slettet)

jeg kan ikke fine ud af det. . Den bliver helt forkert.


Skriv et svar til: Stamfunktioner: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.