Matematik

Noget differentialregnings ting

24. november 2008 af 28994 (Slettet)

Hej, jeg er her allerede igne med et andet problem.

Jeg har fået opgaven:

Gennemfør beviset for regnereglen (kf(x))'=kf'(x)

Jeg forstår ikke het præcis hvad det er jeg skal gøre :S

Nogen ideer ?

Mvh
Frank

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt tre-trinsreglen. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2008 af mathon

[k*f(xo+h)-k*f(xo)]/h = k([f(xo+h)-f(xo)]/h)
 
hvoraf

lim [k*f(xo+h)-k*f(xo)]/h =
h->0

lim k([f(xo+h)-f(xo)]/h) = k*f '(xo)
h->0


Skriv et svar til: Noget differentialregnings ting

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.