Matematik

forholdet

24. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

Hej

er der nogen der kan hjælpe her?

beregn forholdet mellem indbyggertallene i Fredericia og Kolding?

Fred = 36842

Kolding = 54137

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2008 af MigM (Slettet)

(54137 / 36842) * 100 = 146,9

Kolding er 46,9% større


Svar #2
25. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

jo men i sån fx 1:xx

dvs. 1:146,9?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2008 af dara.online (Slettet)

nej - Fredericia:Koling=1:1,469 ... dvs. for hver indbygger i Fredericia er der 1,469 i Kolding


Svar #4
26. november 2008 af Anonymmi (Slettet)

okaay tak


Skriv et svar til: forholdet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.