Kemi

Forskel halveringskonstant

26. november 2008 af gg06yehvn (Slettet)

Hej

Nogle der kan forklare mig hvorfor

(kemi/fysik) T½= ln2/k er der samme som T½ =(ln½)/a (MAT)

hjælp pleas!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af dnadan (Slettet)

Begge stammer fra matematik:

f(x)=b*e^(-kx)

Halveringsformlen fra matematik siger:

T½=ln½/lna = ln½/(ln(e^(-k))=ln½/-k=-ln2/-k=ln2/k

Husk at, det er lna og ikke blot a.


Svar #2
26. november 2008 af gg06yehvn (Slettet)

Mange tak!

Ja min fejl, men tak! ;D


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785


Skriv et svar til: Forskel halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.