Matematik

Løs ligninger

27. november 2008 af aelmand (Slettet)

Hejsa

Jeg har følgende som jeg mangler løsning på.

4x-5-6x² = 7-2x(3x-1)

2x²-6x+4=0

For at kunne forstå processen, vil jeg gerne have mellemregninger med.

TB


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2008 af dara.online (Slettet)

2x²-6x+4=0 ⇔

x2-3x+2=0 ⇔

(x-1)(x-2)=0

så x=1 eller x=2


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2008 af dara.online (Slettet)

... Reducerer til x2 er normeret, bruger kvadratsætningerne og til sidst nulreglen


Skriv et svar til: Løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.