Matematik

Er dette rigtigt? Ét enkelt stk.

28. november 2008 af Biochem (Slettet)

Er dette stykke korrekt udregnet?

http://peecee.dk/upload/view/142241
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2008 af mathon

f(x) = 3x2 + 2x - 1

f '(x) = 6x + 2

f '(-1) = 6*(-1) + 2 = -6 +2 = -4


Svar #2
28. november 2008 af Biochem (Slettet)

hvordan får du f '(x)=2? Er det ikke 2x?


Svar #3
28. november 2008 af Biochem (Slettet)

har self. differentonkvotientren for a*x =a!


Svar #4
28. november 2008 af Biochem (Slettet)

dropper man bare x´et i f(-1)??


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2008 af sigmund (Slettet)

#4,

Nej, man har f '(x) = 6x + 2. f'(-1) fås så ved at sætte -1 ind for x, dvs. f'(-1) = 6*(-1) + 2 = -6 +2 = -4.


Skriv et svar til: Er dette rigtigt? Ét enkelt stk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.