Matematik

Ligninger

30. november 2008 af Maxwell Silver Hammer (Slettet)

Hej jeg har en aflevering med nogle ligninger og der er 2 der virkelig fucker mig op.

det er

2x i anden = 0

og en andengrads ligning

y - x = 1

X-y = 8

Please help, bare lige en guide til hvordan man regner dem ud eller noget, ville være dybt taknemmelig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af mathon

2x2 = 2*x*x = 0

.........................

y - x = 1

x-y = 8

adder ligningerne og indse

L = Ø


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.