Matematik

Hjælp hurtigt - Matematik!!

02. december 2008 af Aufwiedersehn (Slettet)

Kan ikke finde ud af, at løse disse opgaver:

For den lineære funktion f gælder følgende;

                                                        Dm(f) = [-8,4], f(2) = -3, f(-3) = 4
1) Bestem en forskrift for f
2) Bestem skæringspunkter mellem f og koordinatakserne.


Tusind tak for jer som svare!

MVH

A.ML


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2008 af mathon

en ret linje gennem punkterne (2,-3)  og  (-3,4)


Svar #2
02. december 2008 af Aufwiedersehn (Slettet)

ja men skal besvare disse to:

1) Bestem en forskrift for f
2) Bestem skæringspunkter mellem f og koordinatakserne.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/134431


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt - Matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.