Matematik

find grundlinien

03. december 2008 af sommerbarn (Slettet)

hej, håber i kan hjælpe mig.

-Jeg kan simpelhen ikke huske hvordan jeg finder grundlinien i et retvinklet trekant,?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvis højden er den ene katete er grundlinjen den anden katete. Kateter er de to korte sider, som danner den rette vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af MigM (Slettet)

h * g * 0,5 = A , hvis du kender disse faktorer og derved isloer g

a2 + b2 = c2 , hvis du kender de øvrige sider. Bemærk du skal isoloer b2 ved grundlinjen


 


Svar #3
03. december 2008 af sommerbarn (Slettet)

Jeg ved det I har skrevet men jeg har en retvinklet trekant, hvor jeg var at areal = 9 og side a = 3,1,
Jeg skal så finde ud af hvad vinkel A er, men det ken jeg ikke uden, jeg ved hvad grund linien er, og det er den formel, på hvordan jeg kommer frem til hvad grundlinien er, som at jeg spør om :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2008 af Isomorphician

Areal i retvinklet trekant = ½ * katete1 * katete2


Skriv et svar til: find grundlinien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.