Matematik

hjælp: ligninger

03. december 2008 af vax4 (Slettet)

jeg sidder lige nu med en ligning og den er ikke så nem for mig, nogle som kan hjælpe???

det er: 2x(3x-4)=2(3x2+8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af MigM (Slettet)

gang parenterne ud og isoler x på den ene side af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af [email protected] (Slettet)

6x2-8x=6x2+16

-8x=16

-8x/-8=16/-8

x=-2


Skriv et svar til: hjælp: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.