Matematik

2 en skoles papirforbrug

09. december 2008 af hallomedmig (Slettet)

<p>Hejsa til p&aring; fredag skal jeg lave en bl&aelig;kregning, hvis overskrifte er &quot;2 En skoles papirforbrug&quot;, jeg har f&aring;et at vide at vi skal g&aring; i &quot;dybden&quot; med den, ikke bare eks: 45 + 24 = 69 n&aelig;ste opg. 21 / 7 = 3</p> <p>Er der nogen der har haft denne opgave eller kan hj&aelig;lpe mig med at g&aring; i &quot;dybden&quot; ????</p> <p>Jeg h&aring;ber i vil savrere s&aring; hurtigt som muligt den er til p&aring; fredag... :D</p> <p>Hilsen Louise</p>


Svar #1
09. december 2008 af hallomedmig (Slettet)

Hejsa til på fredag skal jeg lave en blækregning, hvis overskrifte er "2 En skoles papirforbrug", jeg har fået af vide at vi skal gå i dybden med den, ikke bare eks: 45 + 24 = 69 opg. 21 / 7 = 3

Er der nogen der har haft denne opgave eller kan hjælpe mig med at gå i "dybden"????

Jeg håber virklig at i vil savrere Hilsen Louise :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2008 af CasperWL (Slettet)

Du må beskrive opgaven for os, som ikke har haft opgaven før:) - hvis vi skal kunne hjælpe dig.


Svar #3
09. december 2008 af hallomedmig (Slettet)

ok En skole på 400 elver brugte ca. 420.000 ark A4-papir om året. Skolen besluttede, at der skulle spares på papirforbruget. Ved at bruge begge sider af papiret, bruger skolen nu 340.000 ark papir.

1 Beregn skolens årlige bespaelse på A4-papir i %

en pakke A4-papir indeholde 500 ark og koster 21,50

2 hvor mange penge sparer skolen årligt

3 beregn skolens årlige udgifter til A4-papir pr. elev efter besparelsen.

der er også nogle andre opgaver men de her er først


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2008 af t-1992 (Slettet)

Hej. Det er mig, som du skrev til ang, opgaven,.

Så er det vel for sent at svare dig nu.

Men kunne godt have hjulpet dig tidligere. Fik  nemlig 12-tal for den :D


Svar #5
14. december 2008 af hallomedmig (Slettet)

ja, den var til i fredags men jeg tror det er gået okay... :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. oktober 2012 af Green23 (Slettet)

Jeg har den nu, og jeg mangler hurtigs muligt hjælp med den??


Svar #7
26. oktober 2012 af hallomedmig (Slettet)

Det er meget lang tid siden, og ved ikke om jeg stadig har opgaven, men fandt det her:
https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1060408

et link til en der også spørger om det her på studieportalen

håber det kan hjælpe :)


Skriv et svar til: 2 en skoles papirforbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.