Fysik

Lov?

10. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Hvilken lov er dette:
F * d_f = F_v * d_v


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

hvor har du set den?


Svar #2
10. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Står i min opgave om magnetisme.
Formlen udledes til F = (( m * g ) / d_f ) * d_v
Skal bare beskrive mine formler med mere, så ville gerne vide om loven havde et navn.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: I hvilken sammenhæng? Hvad er de forskellige symboler?


Svar #4
10. december 2008 af Allan-d (Slettet)

m = massen
g = tyngdeaccelerationen
m * g = F_v

d_f = armens længde
d_v = længden som loddet flyttes

F * d_f = F_v * d_v
<=> F = (( m * g ) / d_f ) * d_v
hvor første led er konstant.

Siger formlen jer slet ik noget?
Er ikke sikker på det en lov, men det ville da være logisk hvis det var.
Noget med Laplaces lov?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#4: Armens længde?

Det er ikke LaPlaces lov, såvidt jeg kan se. Den leder til to andre dele:

http://en.wikipedia.org/wiki/Laplace%27s_law


Svar #6
10. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Svært at uddybe nærmere, ville bare høre om nogen kendte formlen,

prøver bare at google i stedet.


Skriv et svar til: Lov?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.