Matematik

differentier

12. december 2008 af tawer (Slettet)

hej jeg skal differentier udtrykket

f(x)= 6*e^(x-2) jeg ved ikke helt hvordan??

TPH


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af mathon

samme metode som
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=613905


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2008 af mathon

f(x) = 6*ex-2

f '(x) = 6ex-2(*1) = 6ex-2 = f(x)


Svar #3
12. december 2008 af tawer (Slettet)

tak. men vil du ikke lige forklare hvordan du kom frem til det 


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.