Matematik

Nogle der vil hjælpe mig?

14. december 2008 af Monique1988 (Slettet)

Jeg har brugt for hjælp til denne her ligning:

2,7 * 0,81x = 11


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Isomorphician

2,7 * 0,81x = 11 <=>

0,81x = 11/2,7 <=>

x*log(0,81) = log(11/2,7) <=>

x = ...........


Svar #2
14. december 2008 af Monique1988 (Slettet)

Tak for din hjælp :o)


Skriv et svar til: Nogle der vil hjælpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.