Matematik

Argumenter for modellernes opbygning og hvordan de anvendes til fremskrivning.

15. december 2008 af natus (Slettet)

Har følgende opgave :

Argumenter for modellernes opbygning og hvordan de anvendes til fremskrivning : 

Den ene model som jeg har fået :
( her kan T selvfølgelig isoleres )

Radiation of balance of the Earth :

Sc/4 * (1-r) = e*o * ( T+273,14)^4..

Stefan-Bolzman’s konstant [ ] = 5,67*10-8 ≠ 0
Variablerne i modellen: ( de angivne værdier er hvordan de er lige nu )

Den gennemsnitlige globale temp. (T) = ??°C
Solar”konstanten” [Sc] = 1368
Jordens gennemsnitlige albedo [r] = 0,31 (31%)
Jordens samlede emissivitet [ ] = 0,6 (60%)  ≠ 0
 

Hvad kunne jeg gøre her ? ?

På forhånd tak


Skriv et svar til: Argumenter for modellernes opbygning og hvordan de anvendes til fremskrivning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.