Matematik

så vidt så godt

15. december 2008 af zawter (Slettet)

hey alle, har integreret og fået at x(t)=v0x*t  og y(t)=-0,5*g*t2+y0... nu har jeg fået foreslået at jeg ved hjælp af elimination af t kan finde en sammenhænge mellem x og y... men jeg ved bare ikke hvordan det der elimination fungere

skal siges at opgaven går ud på at finde kasteparablen for et luftgevær affyret fra et bord og lige ud...


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af sigmund (Slettet)

Well, du kan opløfte i anden i den første ligning: x2 = v0x^2 * t2, som så sættes ind i den anden ligning, hvorved du får y = -0.5 * g * x2/ v0x^2 + y0. Erstatter du y med f(x), så skulle du have forskriften for din kasteparabel. Du er helt med, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: så vidt så godt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.